Shelfies

Speciaal voor deze editie van het CaDance festival vulde verschillende choreografen een kast met verhalen over hun makerschap. Deze kasten vol boeken, films, rekwisieten uit voorstellingen, en andere atributen kunt u tijdens het hele festival bewonderen in het Korzo theater en in Theater aan het Spui. De kasten dienen tevens als inspiratiebron voor een mini-voorstelling die studenten van verschillende kunstopleidingen in één dag maken.

Me, MyShelf and I

Voor Me, MyShelf and I worden choreografen gevraagd ieder een kast te vullen met verhalen over hun makerschap. In het Korzo theater en Theater aan het Spui ontstaat een woud van kasten vol boeken en films, rekwisieten uit voorstellingen, een visueel manifest en nog veel meer. De choreografen zetten al hun creativiteit in en creëren verschillende universums, waar je al dwalende steeds dieper in door kunt dringen.

concept Stacz Wilhelm | realisatie choreografen i.s.m. Greta Facchinato

Pop-up stories

De kasten van Me, MyShelf and I dienen als inspiratiebron voor een mini-voorstelling die studenten van verschillende kunstopleidingen in één dag maken. Rondom voorstellingen kun je zomaar getrakteerd worden op een pop-up optreden, ontstaan uit deze creatieve snelkookpan met uiteenlopende ingrediënten.

 

 

 

You are here