Giovanni´s Room, Ryan Djojokarso | © Robert Benschop

Dansprogrammering 2018-2019 én extra voorstellingen CaDance bekend

Een mooi moment waar velen op gewacht hebben: de bekendmaking van de dansprogrammering van seizoen 2018-2019. Vandaag is het zover en we hebben de komende week een mooie early bird actie voor u. Om het feest compleet te maken doen we ook extra voorstellingen van CaDance in de verkoop.

Bij de start van de verkoop zetten we graag de Surinaams-Nederlandse choreograaf Ryan Djojokarso in de spotlight. Bij Korzo maakte hij zijn eerste, prijswinnende duet Balts in 2013. Daarna ging het hard en maakte hij diverse korte stukken als gastchoreograaf bij Nederlandse en internationale gezelschappen. Begin dit jaar ontving hij een Nieuwe Makerssubsidie waarmee hij zich onder de vleugels van Korzo, Scapino Ballet Rotterdam en het Zuiderstrandtheater de komende twee jaar verder ontwikkelt. U gaat veel van deze maker zien het komende seizoen!
 
De dansprogrammering bestaat uit een bonte verzameling van vertrouwde formats als All there is en Here we live and now, de 20e jubileumeditie van DansClick, spannende nieuwe stukken van Guilherme Miotto, Jasper van Luijk, Alida Dors en Aya en leuke familievoorstellingen van o.a. Alioune Diagne en De Dansers. Het programma van het CaDance Festival 2019 is uitgebreid met een voorstelling van Ryan Djojokarso en van de urban organisatie Roots & Routes.

Bekijk de hele dansprogramming in Korzo
Bekijk het programma van CaDance

Early bird actie Ryan Djojokarso

Van woensdag 13 juni, 12.00 uur t/m woensdag 20 juni, 11.59 uur ontvangt u 50% korting op ieder tweede ticket voor de voorstellingen Giovanni´s Room op 15 september en Mom:Me op 25 januari. Combineren is mogelijk. Meer info en bestellen.

Interview met Ryan Djojokarso

Ryan kwam op de koffie en sprak uitvoerig over zijn weg naar de grote zaal en het Nieuwe Makersavontuur dat hij samen met Korzo, Scapino Ballet Rotterdam en Zuiderstrandtheater is gestart. Lees het interview.

Save the date

Het CaDance Festival vindt plaats van 25 januari t/m 10 februari 2019. Houd de website www.cadance.nl in de gaten voor updates over het programma. Schrijf u in voor de nieuwsbrief en u bent als eerste op de hoogte.

You are here