programma

Eén van de hoogtepunten van de Nederlandse dans is CaDance – het festival voor moderne dans in Den Haag. Twee weken lang kunt u genieten van nieuwe creaties, dicht op de huid van onontdekte en toonaangevende dansmakers. Van 27 januari t/m 12 februari 2017 stond een rijk programma in o.a. Korzo en Theater aan het Spui met nieuwe dansstukken, arrangementen, diners en inspirerende ontmoetingen.

U kunt zich met de festivalarrangementen geheel onderdompelen in CaDance. Lekker eten, ontmoetingen met de artiesten en twee voorstellingen of een Supercollege plus bijbehorende voorstelling bezoeken. Een heerlijke manier om de koude winteravonden door te komen.

De arrangementen met diner zijn online te koop tot een dag voor aanvang.

Dat dans en film een goed huwelijk vormen bewijzen de vele parels van dansfilms die Nederland rijk is. Op de zaterdagmiddagen biedt CaDance een speciaal samengesteld dansfilmprogramma. 

Naast de voorstellingen worden er in het festival Talk & Shows georganiseerd; ontmoetingen met makers, inleidingen, nagesprekken, open studio’s, Supercolleges en arrangementen met diners. Na veel voorstellingen openen we in een ontspannen sfeer de dialoog en delen ervaringen met de dansers, de makers en elkaar.

Eén van de hoogtepunten van de Nederlandse dans is CaDance – het festival voor moderne dans in Den Haag. Twee weken lang kunt u genieten van nieuwe creaties, dicht op de huid van onontdekte en toonaangevende dansmakers. Vanaf 27 januari staat een rijk programma in o.a. Korzo en Theater aan het Spui bol van nieuwe dansstukken, arrangementen, diners en inspirerende ontmoetingen. Kijk de dans in de ogen!

We Are Public is een lidmaatschap voor culturele avonturiers. Het werkt heel simpel: met een vaste bijdrage van €15,- per maand ben je al lid. Hiermee investeer je in cultuur en krijg je toegang tot de beste concerten, voorstellingen, films en exposities van Den Haag (en Amsterdam). Een bevlogen redactie selecteert de beste programma’s, die je als lid onbeperkt kunt bezoeken.

Tickets

Check altijd de website van wearepublic.nl hoe je aan tickets komt. Soms is er namelijk een beperkt aantal tickets beschikbaar en is reserveren verplicht. Heb je tickets gereserveerd? Zorg dan dat je deze uiterlijk 45 minuten voor aanvang ophaalt bij Korzo. Daarna worden alle reserveringen vrijgegeven.

Binnenkort kun je met je We Are Public-pas naar:

Vaste prik op de maandagavond in Korzo zijn de Monday Movement Classes, open lessen gegeven door choreografen die in Korzo aan het werk zijn. In de winter wordt het Korzo gebouw totaal overgenomen door de dansmakers die in CaDance hun nieuwste werk presenteren. Hun classes zijn geschikt voor jong en oud, wel of geen ervaring, urban danser of doorgewinterde danskijker. Iederen is welkom. Voor dansdocenten organiseren Holland Dance en Dansbelang een intensief programma in het laatste weekend van het festival.

You are here