© Maarten Evenhuis

speciale acties

4 voor de prijs van 3

Een waar cadeautje van het CaDance Festival aan de fans: bezoek drie verschillende voorstellingen en ga gratis naar de vierde. Plaats tickets voor vier verschillende voorstellingen in uw online winkelmandje en de goedkoopste voorstelling wordt automatisch gratis. Helaas geldt deze actie niet voor Scenic Route van Nederlands Dans Theater in het Zuiderstrandtheater.

CJP Dinsdagdeal op 7 februari

CJP’ers krijgen tijdens CaDance altijd €1,50 korting op voorstellingen, maar tijdens deze editie hebben zij iets extra leuks om naar uit te kijken! Op 7 februari is het weer tijd voor de CJP Dinsdagdeals. Dit betekent dat je als CJP’er met je +1 de voorstelling ICK Double Bill kan bezoeken. Je krijgt dus twee tickets voor de prijs van één.*
En ‘on top of it’ organiseren we voor jullie een meet & greet met de twee jonge choreografen van de voorstelling: Arno Schuitemaker en Florentina Holzinger. Hoe leuk is dat? Bestel gauw twee tickets via deze link, kies voor het ‘normaal’ ticket bovenaan de lijst en gebruik vervolgens de couponcode CJPDinsdagdeal. Wacht niet te lang, deze aanbieding is slechts voor een beperkt aantal plaatsen geldig. Vergeet straks niet om je pas mee te brengen naar de voorstelling, hierop wordt gecontroleerd. Veel plezier!
 
*Deze kortingsactie is niet geldig in combinatie met andere kortingen.

We Are Public

Ben jij een cultuuroptimist en heb je een We Are Public pas? Dan kun je ook tijdens CaDance genieten van heel veel events. Diverse voorstellingen en een aantal Public Insights staan op het programma. Let op: wel even reserveren via info[@]korzo.nl, want de capaciteit is beperkt.

zo 22 jan, 16.00Hub Soul #1 AudienceKorzo
za 28 jan, 21.00
zo 29 jan, 16.00
HOWL (VOL)Theater ah Spui
zo 29 jan, 20.00Three Times Rebel (VOL)Korzo
do 2 feb, 19.30 en 20.304 x 4 (VOL)ICX (exclusief voor WAP)
vr 3 feb, 21.00We Are Nowhere Else But HereKorzo
za 4 feb, 15.00Cinema CaDance: The Symmetry ProjectKorzo
do 9 feb, 19.00Supercollege Philip GlassTheater ah Spui
vr 10 feb, 19.30Terra Incognita & BirdTheater ah Spui


BankGiro Loterij VIP-KAART

Met deze loyaltypas laat de BankGiro Loterij haar deelnemers ervaren wat zij mede mogelijk maken door mee te spelen. De VIP-KAART biedt gratis toegang tot 50 Nederlandse topmusea, kans op exclusieve culturele evenementen en tot wel 50% korting op vele andere vormen van cultuur zoals theater, musical, festivals en concerten. Ook bij CaDance krijgen VIP-KAARThouders korting. Kijk hier voor meer informatie.

Verlopen acties

Feestdagenactie: Geef CaDance cadeau!

Speciaal voor de feestdagen kunt u kaarten voor voorstellingen en arrangementen bestellen met een feestdagenkorting van €4,-.* Alle kaarten worden feestelijk verpakt en naar uw huis toegestuurd. Tickets bestelt u eenvoudig online of aan de festivalkassa in het Korzo theater. De laatste verzenddatum voor de kerst is 23 december 2016.

*De korting geldt alleen over de normale prijs en is niet geldig i.c.m. andere kortingen. De actie duurt t/m 26 december 2016. Niet geldig voor Zuiderstrandtheater.

You are here